Gelaatsverzorging

Mesoestetic:

Mesoestetic® is dé Spaanse specialist in medische en cosmetische behandelingen. Een revolutionair gamma op basis van hoogwaardige actieve bestanddelen biedt een snelle en doeltreffende oplossing voor alle bijzondere behoeften van de huid. Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige  en gegarandeerde resultaten opleveren.

De behandelingen van Mesoestetic kunnen bij voorkeur in kuurvorm genomen worden. Een ideale kuur bestaat uit 5 sessies (4 + 1 gratis). Uiteraard kan u ook genieten van een enkele behandeling met mooie resultaten.

 

Lakshmi:

Lotus Mini facial experience.
De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëeren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust.
Beauty concept royal
Totale behandeling voor ontspanning, huidverbetering en welzijn. Complete welnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en voetmassage. Door de speciale geurbeleving en gezichtsmassage kan u de dagelijkse stress even loslaten.
Kristal Face Holistische gelaatsbehandeling
Deze behandeling is een combinatie van hotstones, edelstenen en aromatherapie op de 7 hoofdchakra’s. Door de gezichtsmassage met warme stenen, kristal en rozenkwarts ontspant de gezichtsmimiek en wordt de huidstofwisseling versterkt. De legging van warme stenen op het lichaam, voetmassage en een chakra healing  geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen body, mind & soul. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische gezichtsbehandeling.

 

Prijzen

info@medispafleur.be

0476 32 50 27